Evenimente

 

 

REVELION 2015 ROSIA MONTANA
IMG_0331

 

Membrii Asociatiei Rosia Montana Verde va invita, cu drag, de REVELION, sa vizitati si sa cunoasteti Rosia Montana, cea mai veche asezare miniera din Romania, situata intr-un cadru natural pitoresc.

In functie de numarul si preferintele oaspetilor, in perioada 30.12.2014-04.01.2015, se vor organiza excursii spre monumentele naturale din Rosia Montana: (Piatra Corbului si Piatra Despicata), spre cele mai inalte varfuri situate pe teritoriul localitatii Rosia Montana : varful Rotundu(1187m) si varful Carnic(1087m), cat si spre obiective cultural istorice: Muzeul Mineritului cu vestitele galerii romane sapate cu dalta si ciocanul, bisericile de diferite confesiuni,lacurile artificiale etc.

Turistii, cu masina personala, aflati in vizita la Rosia Montana, mai pot vizita si celelalte obictive turistice situate pe Valea Ariesului (aflate la aproximativ 40 km distanta), si anume: Casa Memoriala Avram Iancu, Cascada Pisoaia, Pestera Poarta lui Ionele si partia de schi de la Arieseni.

In plus, au ocazia de a cunoaste gazdele, de a pregati alaturi de gazda masa festiva si de a se bucura, din plin, de bucatele traditioanle pregatite de Revelion.

Pretul pentru cazare si masa se va negocia direct cu gazda iar pentru organizarea excursiilor cu gazda sau cu cei care vor organiza excursiile.

Numar de telefon : 0742 212 893; 0740 899 578

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s